Contact

 
Gadget
Dampoortstraat 12
9000 GENT
Ligging
Tel.: 09/269.08.06
:: yves.demeyer@proximedia.be
:: gadgetbb@hotmail.com
 
   
 
 

Presentatie


PresentatieVoorstelling

Sinds 1998 zijn we bij Gadget bezig met het kopen en verkopen van speelgoed voor verzamelaars. In onze webshop en onze vernieuwde winkel vindt u honderden actiefiguren, collectibles en gadgets van de jaren 50 tot nu.

Wij zijn gelegen vlakbij station Dampoort in Gent. We zijn heel gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en vanuit Lille staat u in een half uur bij ons.

Verzamelaars uit heel Europa vinden bij ons honderden actiefiguren en ander speelgoed.
We zijn gespecialiseerd in Star Wars-artikelen, maar in onze webshop vindt u de meest uiteenlopende soorten vintage en nieuw speelgoed: van zeldzame Action Man-figuren uit de jaren zeventig tot poppen van Lord of the Rings en Twilight.

Aankoop en verkoop

  1. Indien u speelgoed wenst te verkopen, kunt u steeds contact met ons opnemen. Wij kopen zowel nieuw als tweedehands speelgoed aan.
  2. Indien u op zoek bent naar een bepaald verzamelaarsitem, dan kunt u ons daarvan per mail op de hoogte brengen. Wij nemen dan opnieuw contact met u op zodra we het artikel hebben gevonden.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 09/269.08.06 of via e-mail: info@gadget.be.
 
 
Webdesign Proximedia
Gadgets en speelgoed Selling, trading & baying toys for over 10 years Gadget Dampoortstraat 12 9000 GENT Tel.: 09/2690806 yves.demeyer@proximedia.be